כאבים במצח אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

19/02/2021 | 03:59 | מאת: שי עמרני

שלום אני חודש וחצי אחרי ניתוח של שן בינה ואבצס היה ניתוח מורכב ארוך וההחלמה איטית. לאחרונה יש לי כאבים במצח. כנראה מפרק הלסת נעול או כואב ומקרין כאבים למצח ולסביבה. הגיוני?

שלום רב, קשה לעמות על השאלה בלי לבדוק אותך. כעקרון שן בינה עליונה יכולה להיות מחוברת למערכת הסינוסים ולגרום לסינוסיטיס אם היה זהום שם. נושא פרק הלסת פחות מקרין למצח. צריך לבדוק אותך כדי לדעת מה כואב לך תראי מה הכרורג אומר. צריך בדיקה בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים