שיקום פה כללי

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

18/02/2021 | 06:23 | מאת: דניאלה

האם במרפאתך מבצעים הרמת סינוס פתוחה ? מי מבצע אותה ? מה עלות של פרוצדורה כזו ? אם חלילה הפרוצדורה לא מצליחה, מה עושים ? ולאחר מכן מי עושה את השתלים ?

שלום רב, אני כרורג פה ולסת. רור שאני מבצע הרמות סינוס מכל הסוגים. וברור שאני גם מבצע את השתלים תוך כדי במידה וניתן או לאחר מכן אם אין ברירה. אם יש סיבוך אז בהחלט צריך לדעת להתמודד איתו ויש סיבוכים. לא ניכנס עכשיו בנושא מחירים. זה לא רלוונטי לפורום. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים