שאלה לד"ר תופעה לאחר עקירת שן בינה עליונה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

13/02/2021 | 21:54 | מאת: שואלת

שלום ד"ר לפני שלושה ימים עברתי עקירת שן בינה עליונה שהיה צריך לחתוך את החניכיים כדי לעקור אותה. בערב יום העקירה לאחר שההרדמה פגה, הרגשתי כאבים , לקחתי כדור אקמול ומאז הכל היה בסדר ללא כאבים ללא נפיחות וללא דימום. היום לאחר ארוחת ערב, הופיעה לי תחושה קבועה של כאילו משהו נתקע בגרון בצד שבו בוצעה העקירה .כאילו משהו נדבק לחך בצד העקירה. האם זאת תופעה מוכרת? תקינה?

לא ברור על מה מדובר, אבל סביר שיש תחושות מוזרות וכאב שלשה ימים לאחר עקירה. אם אין נפיחות סביר שיעבור. במידה ויש נפיחות מתגברת כדאי להבדק על ידי הכרורג שביצע את העקירה או רופא אחר. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים