שאלה לפני ניתוח פה ולסת

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

10/02/2021 | 10:01 | מאת: ישראל

בוקר טוב. שאלה בקשר לניתוח, הודגמה לי אבן בגודל מעל שבע מילימטר במרכז הצינור וורטון מימין על פי סיכום הרופאים יש צורך בהוצאת אבן בגישה אנדוסקופית משולבת גישה אינטראורלית וכריתה חלקית של בלוטת הרוק השאלה שלי לשם מה מבצעים את כריתת הבלוטה האם זה פרוצדורה סטנדרטית מכיוון שהיא תקינה ואין ממצאים הבלוטה עצמה , בתודה מראש!

שלום רב, דרך הוצאת האבן הגיונית. לא ברור הנושא של כריתה חלקית של בלוטת הרוק. נראה לי שזה אי הבנה עם המנתח. כדאי לשאול שוב בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים