אחרי ניתוח שן בינה ואבצס

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

04/02/2021 | 19:53 | מאת: ניסן שמואל

שלום ד״ר אני חודש אחרי ניתוח להוצאת שן בינה ואבצס בלסת. הנפיחות ירדה כמעט לגמרי,אך נותר נפיחות בפצע עצמו ממש קטן רק אם אני נוגע עם היד באיזור מרגישים. השאלה מתי תרד הנפיחות לגמרי? האם ממליץ על קומפרסים חמים או קרים? מתי אצליח לפתוח הפה לגמרי כמו בעבר? הרופא ראה אותי ואמר שהכל תקין תודה לך

שלום רב, אם הרופא אמר שהכל תקין אז כנראה זה נכון לגבי פתיחת הפה אם כבר עבר חודש ולא משתפר כדאי לבקש מהרופא הדרכה לביצוע תרגילים לשיפור הפתיחה. לגבי הנפיחות, יכול להיות סתם בליטה ואמור לעבור עם הזמן. במידה ויהיה החמרה פתאומית אז חייב לפנות לבדיקת רופא שוב בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים