רדימות בצד הלשון

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

10/01/2021 | 19:27 | מאת: מאו

היי דוקטור, לפני כשנה וחצי התחילה לי רדימות באיזור קטן בצד הימני של הלשון. התחושה היא סוג של נימול/כוויה קלה/רגישות יתר/כמו אחרי הרדמה. יש לציין כי לא עברתי שום הליך בפה, ויש לציין כי זה החל לי אחרי תקופה רוויית חרדה (כאשר בשיאה היה לי שבוע שהיו סחרחורות כל פעם שאימצתי את שרירי הלסת + הלשון כולה הרגישה רדומה וחלשה וכאילו נופלת אחורה). מאז, הרדימות הכללית עברה, ונותרה רק בחלק קטן בצד ימין. (וקליקים + מתח תמידי בלסת) הייתי שמח להבין אם ייתכן קשר בין החרדה ללסת וללשון, ואם ייתכן שהכל אכן קרה יחד. עוד חשוב לציין: 1. מאז לא הייתה החמרה, אפילו ירידה קלה בעוצמת הרדימות. 2. זה משתנה מיום ליום ויש רגעים שזה יותר מורגש ויש שפחות. מה זה עלול להיות???

שלום רב, לא יודע להגיד האם יש קשר בין הדברים . אתה צריך בדיקה מסודרת אצל כרורג פה ולסת בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים