ש ת ל י ם

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

23/10/2020 | 11:24 | מאת: ר ו נ ה

כמה זמן יש להמתין מרגע שהושתלה עצם BIOSS ועד להכנסת השתלים ? איזה צילום מומלץ לעשות לפני כן כדי לראות שאכן התקבלה עצם הראויה לביצוע שתלים ? ומה עושים אם לא ? האם מקובל ונכון להשתיל שוב עצם, אולי מסוג אחר? על איזה עצם תמליץ ?

קשה לענות על השאלות התיאורטיות ללא מקרה ספציפי. ההמתנה היא בד"כ בין שישה לשמונה חודשים בודקים את נפח השעצם המתקבל באמצעות CT אך לא יודעים האם העצם "טובה" עד שלא פותחים את המקום להשתלה. אם זה נכשל צריך לבדוק מה עושים. לא אתן כאן המלצות על סוגים שונים של עצם. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים