Temporomandibular join dis

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

05/10/2020 | 12:35 | מאת: ענבל

צהריים טובים ד"ר, במשך שבועיים אני עם כאבי אוזן וראש בצד ימין. לאחר בדיקה של רופא משפחה ורופא א.א.ג הכל תקין, אך ניכרת רגישות במישוש מעל RT TMJ. הומלץ לי לקחת איברופן 200mg פעם ביום במשך 7 ימים ואם זה לא עובר לפנות לרופא פה ולסת. שאלתי כמה זמן להמתין שזה יעבור והאם הטיפול מתאים? האוזן משגעת אותי...

זה יפה שנותנים לך טיפול ואם זה לא עובד אז תלכי לרופא המתאים. אולי תלכי קודם לכרורג פה ולסת או מומחה לרפואת הפה? נראה לי שזה מה שצריך בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים