כתמים חומים ויובש בפה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

20/09/2020 | 19:18 | מאת: רוני

היי אני כבר תקופה סובלת מיובש בפה הייתי אצל רופא פה ולסת ולא ידע להגיד לי מה הסיבה ביומיים האחרונים אני רואה בפנים השפה התחתונה כמו כתמים חומים מה הסיבה לכך

היי אתה צריך לפנות לבדיקה אצל מומחה לרפואת הפה ולא כרורג פה ולסת בהצלחה

23/09/2020 | 17:35 | מאת: רוני

אני מנסה לבדוק דרך כללית וטוענים שאין להם ,יש מצב שזה רק באופן פרטי? ושאלה שנייה עד שאני משיגה תור תוכל לומר לי ממה זה יכול להיות הכתמים האלה ,אני סובלת מיובש מפה

שלום רב אתה צריך בדיקה אצל מומחה לרפואת הפה ולא אצל כרורג בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים