סד לילה להידוק לסתות

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

23/07/2020 | 15:22 | מאת: מיכל

אני בת 52, סובלת מדלקות חוזרות במפרק הלסת. כל פעם בצד אחר. הייתי אצל כירורג פה ולסת שאמר לי שנראה שאני מהדקת לסתות בלילה. שעליי לעשות סד, ובמידה ולאחר 3 חודשים לא יהיה שיפור, אצטרך לעשות MRI. כיוון שעלות הסד אצלו היתה מאוד גבוהה (פרטי ), בקשתי שיכתוב מכתב סיכום ואעשה את הסד בקופת החולים. קבעתי תור למדידת לסתות ורופא השיניים שקבל אותי אמר שהכירורג חייב לציין במכתב באיזה סד בדיוק מדובר ועבור איזה לסת. חזרתי לכירורג, שטען שההחלטה על סוג הסד והלסת נעשית בזמן המדידה. לאיזה רופא בדיוק עלי ללכת? אני רוצה לעשות זאת במסגרת הקופה היות ומדובר ברבע מחיר. אני לא מצליחה לקבל תשובות מאף אחד ואני כבר די נואשת 😟 תודה מראש 🙏

שלום רב את צריכה מומחה לרפאות הפה שעוסק בנושא של כאבי פנים ולסתית. לא יודע אם יש כזה בקופות אבל יש בבתי החולים אליהם את יכולה לגשת עם הפנייה מרופא וטופס 17. אבל למיטב ידיעתי סד לילה היא גם שם בתשלום בהצלחה

23/07/2020 | 16:48 | מאת: מיכל

תודה על המענה המהיר! 🙏 האם אכן ההחלטה על סוג הסד ולאיזה לסת נעשית רק בעת המדידה?

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים