כאבים באזורים שונים בפנים ובראש

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

21/07/2020 | 08:23 | מאת: ג

שלום, בארבעת החודשים האחרונים יש לי כאבים בצד ימין של הראש, ברקה הימנית, בעצם הבולטת של האוזן מאחורה ובעורף למטה בצד ימין, בהתחלה זה היה מגיע פעם בשבוע שבועיים בשעות הערב לשעה שעתיים ובשבוע האחרון כבר 4 ימים שיש לי את הכאבים האלה באותם איזורים כל יום לאורך היום והערב והם חזקים קצת יותר מפעמים קודמות. בנוסף יש לי לאחרונה גם כאבים לא חזקים ממש בלחי הימנית בעין הימנית בצידו הימני של האף ובצידו הימני של המצח, נורולוגית שלחה לסיטי מוח והוא תקין, היא אמרה שזה אולי TMJ , האם אלה התסמינים? ואם לא יש לך השערה מה זה יכול להיות?

שלום רב התסמינים לא חד משמעיים נראה לי שאת צריכ/ה בדיקה אצל מומחה לפה ולסת ו/או אף אוזן גרון לא בטוח לתחום של איזה משניהם שייך הטיפול שלך בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים