לסת עליונה+תחתונה +ארובות

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

12/07/2020 | 13:43 | מאת: יוסי

שלום, הלסת העליונה נכנסה פנימה בשני הצדדים: בצד הימני החיבור בין הארובה התחתונה והלסת לעצמות האף, ובצד השמאלי החיבור בין הארובה התחתונה והלסת לכל אורך הלחי. * בנוסף בצד הימני עצם הרקה נכנסה קצת פנימה. כל זה גורם לראייה כפולה ולעיניים לבלוט בצורה מפחידה כשאני מסתכל בתנועה למעלה ואז למטה בנוסף להטיה של הסגר. בנוסף בלסת התחתונה והסנתר מוטה ימינה. האם ניתוח אורתוגנטי של הלסתות מזיז גם את הלסת בחיבור של הארובות? ועצם הרקה? מה הטיפול הנדרש? תודה.

שלום רב אתה לא ברור כדאי להבדק אצל כרורג פה ולסת עם כל הצילומים ורלוונטים ואז תוכל לקבל תשובות לשאלותך. לא ניתן לענות סתם ככה בפורום בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים