אפטה.

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

28/06/2020 | 08:08 | מאת: אור

שלום האם רופא פה ולסת יכול לאבחן אפטה קטנה שיש לי מזה 3 חודשים הייתי אצל רופא משפחה ואף אוזן גרון קיבלתי משחה תרסיס כדורי אלרגיה לא עזר וגם עברתי בדיקות דם שיצאו תקינות ועדיין האםטה הקטנה נמצאת היא לא מציקה רופא המשפחה אומר שאין מקום לדאגה אבל בכל זאת היא קיימת ולא נעלמת רופא המשפחה אומר שאין צורך בביופסיה אז מה עושים מה ההמלצה למי לפנות לטיפול? תודה

אכן מומלץ להבדק אצל כרורג פה ולסת בהצלחה

12/07/2020 | 15:41 | מאת: אור

שלום האם בדיקת סיב אופטי יכולה לאבחן סיבת הפצע קטן שיש בתוך הםה כבר 3 חודשים ופצעים אדומים בצדדים של הפה, באזורים שונים שהולכים ונעלמים? תודה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים