שתלים חובקים מירס

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

06/06/2020 | 15:09 | מאת: שירה

שלום, רציתי לשמוע בבקשה את דעתכם בנושא השתלים החובקים - יתרונות וחסרונות במקרים של חוסר בעצם וניסיון להימנע מהרמת סינוס ובשל הרצון לטיפול קצר יותר הן בשל סינוסיטיס כרונית ( אסימפטומטית ) והן בשל אוסטאופורוזיס שעדיין לא מטופלת האם ועד כמה הפרוצדורה ידועה, מקובלת ומנוסה כאן בארץ והיכן ? האם יש הבדל בין שתלים פריאוסטלים לשתלים סאב פריאוסטלים ? האם אלו שתלי מירס ? להתייחסותכם, מראש אודה מאד.

זאת לא שיתה מקובלת בין כלל הרופאים ואין לי ניסיון איתה, לכן לא יכול להביא דעה. נראה לי שאת מתמצאת בתחום. את יכולה לבדוק את הסיפרות המקצועית בלי בעייה בהצלחה

07/06/2020 | 21:19 | מאת: שירה

הלוואי והייתי מתמצאת בתחום... אני אדם מן השורה ללא ידע רפואי שמנסה למצוא בין הטיפות את הטיפול המתאים לי ביותר הייתי שמחה לכל הערה ו/או הארה על מנת לקבל החלטה מושכלת

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים