שתל בלסת עליונה ליד הניב

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

05/01/2020 | 07:36 | מאת: ליאן

דר נכבד בוקר טוב, שאלתי אותך בעבר ושוב שואלת שוב ברשותך, אני אחרי 10 ימים של שתל למעלה ליד הניב. 5 ימים לקחתי מוקסיפן ואחרי יום התחלתי אוגמנטין גם ל-5 ימים מחר מסיימת שהרופאה ביקשה. רק אתמול הכאבים פחתו מעט שהיו באף ובעין, אבל בלילה הנחיר סתום לגמרי בצד השתל לא יכולה לנשום ממנו ובבוקר אחרי שעה זה די משתחרר (מהתחלה הנחיר היה סתום). האם נפגע הסינוס וזה בלתי הפיך? אצטרך בלית ברירה להוציא את השתל בעקבות הבעיה הזאת? מאד מלחיץ אותי...אודה לך מקרב לב על תשובתך ומה עלי לעשות? תודה רבה מירי.

05/01/2020 | 14:34 | מאת: ליאן

בגלל שהנחיר סתום אמרה לי הרופאה לשים אוטרווין לגודש , קניתי אוטרווין מי מלח לתינוקות, ילדים ומבוגרים. זה מקובל? וגם לשים ב-2 הנחיריים או רק בנחיר שהוא סתום שנעשה השתל? תודהה רבההה מקרב לב

שלום רב , אין לי איך לענות על השאלה הזאת בלי לבדוק אותך כולל צילומים. עשרה ימים זה עדיין זמן שיכולים להיות תופעות לואי למרות שלרוב כבר אין. ממליץ לשאול את הכרורג שטיפל בך האם יש בעייה כלשהי. במידה ואת לא סומכת אליו אז את צריכה להבדק על ידיד מישהו אחר שאת כן סומכת אליו. אי אפשר לענות על השאלה סתם ככה בפורום בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים