MRI מפרקי לסת ללא זריקת ניגוד

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

08/12/2019 | 17:50 | מאת: שלי

שלום, קיבלתי הפניה ל- MRI מפרקי לסת בעקבות - קליקים וקנקים במפרקי הלסת, פתיחת מנשך קדמי, ותזוזה של לסת תחתונה כמה מילימטרים אחורנית. שאלתי את הרופאה האם אפשר לעשות MRI ללא זריקת ניגוד והיא אמרה שאפשר. (אני יודעת שהחומר מצטבר במוח ויכולות להיות לו השפעות שליליות על הבריאות ומכאן החששות שלי ) הייתי רוצה לדעת מה עמדתך בנושא והאם מקובל לעשות MRI גם ללא הזריקה

שלום רב זאת שאלה שצריך להפנות לרנטגנולוג מומחה שמבצע את הבדיקה והתשובה תיהיה קשורה למה מחפסים. תשאלי אותו גם לגבי תופעות ולוואי שאת חושבת שיכולות להיות לחומר הניגוד בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים