פצעים אדומים בגודל של כ2-3 באיזור הלוע ותחילת הלשון

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

17/11/2019 | 17:12 | מאת: דוד

שלום דוקטור: הייתי אצל רופא שיניים והוא הבחין בפצעים אדומים ורדרדים בלשון משם הופניתי לרופאת משפחה שלא יודעת מה הפצעים האלו. והיא נפניתה אותי לבית חולים לכירורג פה ולסת. התור הפנוי רק בעוד 3 חודשים. תיאור הפצעים: נמצאים באיזור הלשון לוע. על גבי הלשון. פצעים אדומים ורדרדים יש לפי דעתי בסביבות 10 פצעים. מה לדעתך זה יכול להיות

שלום רב, חוץ מכרורג פה ולסת אתה יכול לפנות לבדיקה אצל מומחה לרפואת הפה. או בבית חולים או במסגרת פרטית בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים