כמה שתלים צריך במקום שן 47

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

03/11/2019 | 09:12 | מאת: אריק

לאחר עקירת השן קיבלתי שתי חוות דעת לגבי מספר השתלים הנדרש. רופא אחד טוען ששתל אחד לא יהיה יציב כי מחליף שן טוחנת ושן בינה שהיתה בעבר והמאמץ עלול בסוף לקרוס. רופא אחר טוען ששני שתלים זה הכי טוב אבל גם אחד יספיק ואם יתרופף מחזקים וזהו. אני מבין שעקרונית יש מקום לשני שתלים. אני אשמח לעצתכם

שלום רב, כעקרון במקום תוחנת שנייה (כמו 47) מקובל להשתיל שתל בודד. הרבה פעמים גם זה לא בתלוי בגורמים רבים. לא ניתן לתת מענה אמיתי לשאלתך ללא בדיקתך. יתכן ותוכל לקבל את התשובה הטובה ביותר מי מומחה לשיקום בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים