ליכן פלנוס והשתלות שיניים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

12/09/2019 | 07:17 | מאת: שרונה טל

אני בת 68 וסובלת מליכן פאנוס מזה כמה שנים. השתמשתי בשיניים תןתבות ללא בעיה כי היו לי 2 שיניים טבעיות אחרונות לייצוב השיניים. לפני מעל שנה מאז עקרתי את 2 השיניים האחרונות אני סובלת מתזוזה ואי יציבות בשיני בלסת התחתונה ואני משתמשת רק בלסת עליונה דבר המקשה על האכילה. ןבודאי גם על האסתתיקה.שקלתי השתלה של 3- 4 שתלים כדי לייצב את השיניים. אני לא בטוחה מה עלי לעשות וחיפשתי עצה של מומחה.אני מכוונת להשתלה ביום אחד. מה דעתך, בבקשה?

שלום רב לא ברור לי מה הכוונה בהשתלה ביום אחד, הרי זו הדרך היחידה להשתיל אם הכוונה היא על שיקום באמצעות תותבת הנתמכת על שתלים. זה בהחלט יאפשר לך לקבל יציבות כמו שהיה לך עם שתי השיניים או אפילו טובה יותר. אין סיבה לא לבצע את הטיפול אם אין נגעים של ליכן פלנוס באיזור. להחלטתך בלבד בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים