כאב בלסת התחתונה.

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

09/08/2019 | 23:04 | מאת: איציק

שלום, אני מעשן סיגריה אלקטרונית שקצת קשה לקחת שאחטה כלומר צריך להתאמץ.. אני חווה לאחרונה כאבים בלסת התחתונה ודי מפחד שזה עלול להחמיר לבעיה כרונית האם יש בזה הגיון? קראתי שישנה בעיה נגיד אצל מתכנתים - התנועה של האצבע שוב ושוב גורמת לאיזה שהיא בעיה כרונית...

שלום רב לא בטוח האם זה אפשרי ולא יודע איפה בדיוק כואב לך אבל כעקרון מאמץ יכול לגרום לכאב. כדאי להבדק אצל רופא לראות האם יש קשר בין הדברים בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים