ציפויי שיניים בליטה שיניים קדמיות

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

20/05/2019 | 08:30 | מאת: ניק

אני בתהליך של ציפויי שיניים קבועים 7 שיניים קדמיות למעלה ..כרגע עם זמניים אחרי השחזה והמתנה לציפויים קבועים . למרות שהרופא השחיז את השיניים עדיין יש לי בליטה של השפה העליונה החוצה ושינוי לרעה של המראה של הפה (נרטה כמו בוטוקס בשפה עליונה). הרופא אומר שככה זה ציפויים ושהוא יכול להשחיז עוד אבל אני חוששת מפגיעה השיניים. מה אפשר וצריך לעשות?

שלום רב, זה לא נושא הפורום את יכולה בקש דעה שנייה מרופא משקם אחר בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים