ניתוח אורטוגנטי / יישור שיניים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

16/05/2019 | 15:02 | מאת: מלכה

שלום ,הייתי אצל אורתודנט אשר אמר לי שאני צריכה לעבור ניתוח פה ולסת כי לטענתו יש בליטה והלסתות שלי לא אותו הדבר . כאשר איני חושבת שזה נחוץ כי לא מדובר בסנטר יוצא וכל דבר שאמור להפריע לתהליך הגשר . אם איני מעוניינת לעבור ניתוח אורטוגנטי , אפשר לבצע יישור שיניים (גשר) ? אשמח לתשובה :)

לרוב אפשר לבצע אישור כלשהו אך לא תמיד אידיאלי. אחד הבעיות היא שבמידה והלסתות לא מתאימות אחת לשנייה יתכן והשיניים יזוזו שוב או שיגרם להם נזק צריך לבדוק אותך כדי לראות מה אפשר לעשות אצלך בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים