נשיכת לחי פנימית בלחי שמאל ובלחי ימין

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

12/05/2019 | 16:29 | מאת: אילת

שלום רב, עברתי השתלת שניים בלסת התחתונה ועדיין בשיקום של שן בלסת העליונה, מידי פעם נושכת בטעות את לחי שמאל או ימין. דבר שיצר פיברמות לדברי רופאת השניים שלי? האם חובה להסיר פיברמות, גם אם הן מפריעות? דבר נוסף האם מסירים בלייזר או ניתוח רגיל?

היי לא חובה להסיר אותם. מדובר על נגע שפיר במידה וזה מפריע - נושכים אותו כל הזמן אז אפשר להסיר אותם אין חשיבות לליזר או סכין. כל מנתח אם הכלי שחושב לנכון באותו ניתוח בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים