תפר באף לאחר ניתוח לסת

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

27/03/2019 | 16:38 | מאת: חני

שלום, לפני כשנתיים וחצי עשיתי ניתוח לסת עליונה ובמהלך הניתוח הרופא ביצע לי תפר בבסיס האף על מנת למעט את התרחבות האף כשנזיז את הלסת העליונה קדימה. אחרי כמה זמן חזרתי לרופא והוא הוציא לי את הפלטות והברגים בהרדמה מקומית בגלל שהיתה לי בעיה איתם, ומאותו רגע כאילו התפר בבסיס האף נקרע, הוא מתרחב יותר בזמן חיוך וגם בטבעי הוא קצת רחב יותר, וגם כשאני נוגעת באף למטה אני מרגישה כאילו יש לי חוט שזז בתוך האף וזה מציק. השאלה שלי היא האם אני יכולה ללכת לרופא פה ולסת אחר שיעשה לי שוב תפר בהרדמה מקומית כדי להוריד קצת מההתרחבות של האף כתוצאה מהתפר שנקרע? מי יכול לעשות לי תפר חדש? פשוט הרופא שלי כבר לא עובד ואין לי קשר איתו אז הוא לא יכול לעזור לי...

צריך לבדוק האם יש בעייה אמיתית אם כן יש אשפרות לעזור...לא בטוח שבהרדמה מקומית בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים