שיוף עצם הסנטר התחתונה..........כחגלכחגלךגכחלךגכגככג

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

06/03/2019 | 20:41 | מאת: שי

שלום , אני בן 34 בריא, בגיל 15 עברתי יישור שיניים ולסת טיפול אורתודנטי מלא , הלסת התיישרה לחלוטין ישנו סגר מלא של השיניים והם ישרות , אך עדיין אני לא מרוצה מהלסת שלי לדעתי העצם שמתחת לשפה התחתונה גדולה מדיי ואני הייתי רוצה ליצור מראה עגול יותר של הפנים , התהליך דורש לדעתי רק שיוף של עצם הסנטר התחתונה במקצת למראה עגול יותר מכיוון שהלסת ישרה לחלוטין ושנו סגר מלא , כמה זמן החלמה מניתוח וחזרה לעבודה ? עלות ניתוח כזה והאם ביטוח הראל מכסה ניתוח מסוג זה ? אשמח לתשובה ממך דוקטור

שלום רב לא יודע להגיד מה הניתוח הנכון בשבילך אם בלככ בלי לבדוק אותך שנית, לאחר בדיקה וכשתדע מהטיפול המומלץ אז אתה יכול להתעניין בכיסוי אפשרי מול חברת הביטוח שלך, זה הרי תלוי באיזה פוליסה יש לך בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים