כשל בפעם הרביעית בשן קדמית בהשתלה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

04/03/2019 | 19:47 | מאת: אביאל

שלום רב, אני בן 36 לא מעשן והיום היה לי את הכשלון הרביעי בהשתלת השן הקדמית, את האמת לא מסוגל לשמוע יותר על השתלה באותו מקום זה תהליך שאני נמצא בו מעל שנתיים. אשמח לדעת מה ההמלצה שהכי כדאי לעשות, השיניים בצד ימים ושמאל בראיות לחלוטין. שמעתי על גשר מרילנד, גשר רגיל, וגשר קנטיליבר. אני אשמח לדעת מה דעתך בעניין.

שלום רב, לא סביר כשלון רביעי באותו מקום. צריך לחשוב למה זה קורא אם אתה בריא ולא מעשן קשה גם להמליץ על פתרון בלי לבדוק אותך. שתל ומרילנד הכי הגיונים אבל זה לא מתאים לכל מקרה. קשה להמליץ כך. אולי כדאי לך להבדק אצל מומחה לשיקום בהצלחה

05/03/2019 | 05:16 | מאת: אביאל

תודה על תשובתך, תבין שהשתל שעשיתי זה אצל 2 רופאים מאוד טובים בצפון, שגייס גם עשה 3 שתלים וכולם הצליחו , זא הבעיה לא ברופאים לדעתי אלא באזור שפעם היה בו שן לא תקינה ולאחר מכן דלקת ולכן העצב כבר לא תקין. מרילנד זה הכי נכון כרגע?

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים