טינטון והקשר לבעיה בפה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

23/02/2019 | 17:36 | מאת: טינטון

האם יש קשר בין שן כלואה כמו ניב או בינה לטינטון, בנוסף קיים אצלי שחזור אמלגם די נרחב ועמוק ליד אותה אוזן שבה קיים הטינטון. שמעתי שיש קשר בין שרירי הלעיסה והתפקוד שלהם לטינטון. כנ"ל לגבי "זרמים" שמייצרת הכספית שבאמלגם למרות שהכספית לא "במצב חופשי". איך אני מאבחן זאת לאור העובדה שלטינטון קיימות סיבות רבות. אבל האם יש דרך לאבחן שהטינטון קשור לאחד מהדברים שציינתי ?

שלום רב זה לא נושא הפורום ובירור טינטין יש לעשות מול רופא א.א.ג. שמתעסק בעיקר באוזניים. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים