הפהפה יבש בלילה בשעות היום פחות מורגש

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

30/01/2019 | 13:16 | מאת: קרן

הפה שלי יבש בלילה בצורה קיצונית באופן רציף כבר כמה ימים. יש לציין שאני שותה ליטר וחצי מים כל יום. אין חשד לסוכר. כל הבדיקות תקינות לרבות סוכר. לפני שנה לקחתי מספר פעמים אנטיביוטיקה בשל כאבים בשן 37 עקב טעות של רופא שיניים שביצע 2 תעלות במקום 3 תעלות. בוצע 3 תעלות על ידי מומחה לטיפול שורש לפני חודשיים. השן תקינה. מה יכול להיות הגורם ליובש בפה? תודה קרן

שלום רב זה לא הנושא של הפורום את צריכה לפנות לבדיקה אצל מומחה לרפואת הפה בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים