פצע בפההה יעללללללללל

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

05/01/2019 | 21:58 | מאת: יעל

היי בת 32, נשכתי את הפה ולאחר כמה ימים נהיה לי פצע, לא יודעת אם זה כתוצאה מהנשיכה כי זה די גבוה מעל השיניים מצרפת תמונה של הפצע איך שנראה היום לאחר 12 יום לאחר שהתחיל להחלים אשמח לחוות דעת לגביי התמונה ברור לי שלפי תמונה אי אפשר להגיד ב100 אחוז אבל אשמח בכל זאת לעזרה. לא חושבת שזו אפטה כי הבנתי שאפטה גורמת לשריפה כשאוכלים חמוץ וזה לא המצב .מעלה בקובץ הבא את התמונה

מצטער אבל יש תקלה ולא מצליח לראות את ההודעה... בכל זאת אם הפצע לא עובר את צריכה בדיקה אצל כרורג פה ולסת בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים