תפר בבסיס האף בניתוח לסת

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

29/11/2018 | 10:42 | מאת: עמית

שלום, לפני שנה וחצי עברתי ניתוח לסת עליונה שהובאה קדימה בערך 6 ממ, במהלך הניתוח הרופא ביצע תפר alar cinch כדי להקטין את ההתרחבות של האף שממנה חששתי. לפני כחצי שנה הוסרו במהלך ניתוח בהרדמה מקומית הפלטות והברגים מפני שהיו לי בעיות איתם ובמהלך הניתוח כנראה שנקרע התפר כי מאותו הרגע גם התרחב לי האף ממש בחיוך וברגיל אבל גם אני כל הזמן מרגישה תחושה של חוט שזז לי בתוך האף מתחת לעור וזה ממש משגע אותי. הרופא הכירורג שלי כבר לא לוקח אחריות כי סיימתי את הטיפול אצלו מזמן והוא אומר שהתפר בסדר גם בלי לבדוק אותי. מה אני עושה אם אני רוצה שיוציאו לי את התפר הקיים שמציק לי ויעשו לי תפר חדש? האם אפשר לעשות את זה בהרדמה מקומית? ולמי אני פונה כדי לעשות זאת? תודה מראש על העזרה

שלום רב לא יכול לעזור בפורום אבל כעקרון אם אין מענה מסיבה כלשהי מהכרורג שטיפל בך (מוזר) אז ניתן לפנות לבדיקה נוספת אצל כרורג אחר בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים