פצע בשפה לאחר טראומה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

31/10/2018 | 22:58 | מאת: קרן

לפני 3 שנים פתחתי את השפה התחתונה, הייתה נפיחות רבה למשך כמה ימים ולאחר מכן הופיע פצע, מין בליטה כמו אפטה קטנה קשה. התחלתי להשתמש במשחה אורקורט e וגיליתי שאם אני שמה אותה על אזור הפצע במהלך הלילה, הפצע לא יוצא, אך אם אני מפספסת לילה, הפצע חוזר. כך אני עושה כבר 3 שנים, כל לילה שמה את המשחה. זה כבר נהיה מייאש ופוגע באיכות החיים. מה אפשר לעשות? איך אפשר להעביר את הפצע ? אשמח לעזרה.

היי ההמלצה הכי טובה שיש לי בשלבילך היא לפנות לבדיקה אצל כרורג פה ולסת. אי אפשר לענות בלי לבדוק אותך בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים