האם יש לי אפטות או מדובר במשהו אחר

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

17/10/2018 | 21:28 | מאת: דנית

שלום . יש לי בשנה האחרונה הרבה הופעות של פצעים לבנים בחלל הפה או בחניכיים זה נורא כואב ולפי אך שהסתכלתי כנירא זה אפטות. זה תמיד חוזר על עצמו ובאמת עובר לי אחרי שבוע שבועיים רציתי לדעת אך אוכל לברר לעומק יותר לגבי זה עם מי להתייעץ לבדיקה ? והאם אני צריכה לעשות בדיקת דם לראות אם חסר לי איזה משהו שיכל לגרום לזה או שזה סתם בגלל היגיינה ירודה ? ובנוסף יש לי נשירה רבה בתקופה האחרונה אותי יש קשר לחוסר באבץ?

שלום רב את צריכה לפנות לבדיקה אצל מומחה לרפואת הפה על מנת לבצע את הבירור המתאים. זאת לא בעייה כרורגית בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים