כאבים במפרקי לסת וכאבי ראש מתחי

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

04/09/2018 | 20:28 | מאת: גלינה

שלום דוקטור, קיבלתי תשובה תהודה מגנטית מפרק הלסת. יש לי תור לרופא בעוד חודשיים. בסיכום כתוב: חסר סדירות מזערי בכיפת קונדיל המנדיבולה השמאלי. אסימטריה מינימלית בתנועתיות קונדילי המדיבולה, עם תנועה מעט מוגבלת מצד שמאל לעומת ימין .הדיסק המפרקי משני צדדים תקין, ללא שוות וללא דחיקה. מה המשמעות של תשובה הזאת?

שלום רב אין לזה משמעות ללא הבדיקה הקלינית שלך לא יודע לאיזה מטרה בוצע הבדיקה ומה מחפשים. מצטער אבל זה לא נכון לענות על השאלה בפורום רפואה שלמה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים