נשיכה לא רצונית של החך

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

02/09/2018 | 21:25 | מאת: מיקה

שלום, שמי מיקה, בת 30. מזה מספר חודשים שבזמן האוכל יש לי מעין "טיק". נשיכה לא רצונית של החך. כל פעם באותו מקום. יש לי שם כבר מעין בלוטה כזאת שכמובן לא נעלמת, כי אני שוב ושוב נושכת אותה. בגדול היא לא מפריעה לי, אבל כנראה שאתמול נשכתי אותה מעט חזק יותר וזה די כאב לי היום במהלך היום. זה קורה בממוצע מספר פעמים בשבוע. למה זה קורה? מה אפשר לעשות עם זה?

שלום מיקה מה שאפשר לעשות זה להגיע לבדיקה אצל רופא השיניים שלך שיגיד לך האם יש צורך להבדק אצל כרורג פה ולסת או שאין משהו חריג בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים