"גושים" לאחר הוצאת מוקוצלה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

30/06/2018 | 11:59 | מאת: תום

שלום. לפני 4 ימים עברתי ניתוחון להוצאת מוקוצלה. שמו לי תפרים נמסים שעדיין לא נמסו, אך בערך מהערב של הניתוח שמתי לב שצצו לי 2 גושים קטנים באיזור של התפרים. אני נורא חושש מזה שאולי זה מוקוצלות חדשות, האם זה אכן כך? מה ניתן לעשות? יש לציין שעדיין כואב לי, אך הנפיחות יחסית ירדה. ניתן לראות את התמונה כאן: https://ibb.co/hV7xPy

שלום רב עושה רושם של פצע טרי לאחר ניתוח. סה"כ תקין בהסתקלות מרחוק. במידה ויש ספקות אפשר לפנות לכרורג המטפל בעוד מספר שבועות בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים