נפיחות בפנים ואי סימטריה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

15/05/2018 | 20:17 | מאת: סאם

שלום יש לי שאלה יש לי נפיחות קלה בצד שמאל של הפנים.. הנפיחות הזו קבועה כבר מעל לשנה וחצי בערך לפני שנה פלוס התנפח לי הפנים בצד שמאל קיבלתי אנטיביוטיקה למשך שבוע וזה עזר (הנפיחות נעלמה ) אחרי כמה חודשים הנפיחות חזרה בצורה קלה ונעלמה אחרי יום או יומיים לא זוכר בדיוק ... כשאני עכשיו מסתכל במראה אני רואה שיש עדיין נפיחות בצד השמאלי וסוג של אי סימטריות בפנים..... גם מרגיש קצה שמפריע לי והרגשה של לחץ בצד שמאל באזור המפרק של הלסת... אני לו מבין ממה זה נובע זה מציק לי מאוד ושמתי לב שהצד השמאלי של הפנים שלי שונה מהימני מבחינת מראה ויותר שמנמן זה מאוד מתסכל ומפריע ....

16/05/2018 | 23:24 | מאת: 1

מצטער אבל אין לי איך לעזור ללא בדיקתך צריך לפנות לבדיקת רופא בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים