תחושת לחץ רעשים באוזניים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

11/05/2018 | 00:02 | מאת: מיטל

שלום וברכה, לפני יותר מחודש סבלתי מלחץ בלתי פוסק בעין ימין, עברתי mri ובדיקה יצאה תקינה. טופלתי בפרדניזון והלחץ פחת משמעותית וכמעט לא מורגש .במהלך החודש והחצי הנ"ל התחילה גם תחושת לחץ באזניים , הרגשה שהן סתומות אבל לא מפריעות לשמיעה, רופא אאג שלל כל בעיה באוזן ועברתי גם בדיקת שמיעה וטימפונומטריה שגם יצאו תקינות הלחץ מרגיש בתוך האוזניים ולפעמים מורגש מאחורי האף והלוע ומלווה ברעשים של "התפצפצות" בכל תנועה של הלסת ותחושה של אי נוחות. האם הבעיה יכולה להיות קשורה למפרק הלסת?? אולי לע"ש צווארי? יש לציין שאני עובדת מול מחשב. אני ממש מיואשת, אודה מאוד לתשובתך.

שלום רב לא יכול לענות על זה צריכה להבדק על ידי כרורג פה ולסת. אם כל הבירור שעברת לא העלה דבר את לא מכווה שאת לא מצפה ממני לתת לך פתרון בפורום. בהצלחה

06/11/2020 | 13:50 | מאת: רעןת

היי מיטל האם זה היה מהלסת ? יש לי את אותם תסמיניפ

לשום רב, אכן יתכן שחלק מהבעייה נובעת מפרקי הלסת אבל לא בטוח. אשפר לדעת רק אחרי בדיקתך. ממליץ לפנות למומחה לרפואת הפה כחלק מהבירור בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים