כאבים בפה שיניים אוזניים חניכיים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

25/03/2018 | 11:27 | מאת: שירן

שלום, כבר חודשיים יש לי כאבים בשיניים חניכיים ואוזניים שני רופאים איבחנו את זה כדלקת במפרק הלסת אבל לא קיבלתי טיפול כיוון שהכאבים שכחו, לפני חמישה ימים הכאבים חזרו בעוצמה חזקה וקיבלתי הפנייה לרופא פה ולסת בהדסה אולי התור הקרוב הוא רק בעוד חודש לפני יומיים התחיל לי כאב בשן ורגישות בשן הבינה שבה רופא השיניים איבחן חור והמליץ לעקור כיוון שתחתיה אין עוד שן. אבל אמר שלא יכולה להוות עילה לכאבים. חצי מהחייך העליון התנפח, האם יכול להיות שתוך חודש המצב של השן ככ התדרדר? האם יכול להיות שיש לי סרטן הלסת ? הכאבים מטורפים שלא היו לי מעולם. רופא השיניים שלי עשה לי צילומים רק כי לא מבין מה כואב לי רופא אף אוזן גרון לא מצא שום דבר . מה עושה בעיקר מפני שהתור ככ רחוק?

שלום רב לא ניתן להמתין חודש עם כאב חריף. כל מרפאת פה ולסת יכולה להבין זאת למרות העמוס העצום שיש אליהם. יש אפשרות לפנות לכירורג פה ולסת באופן פרטי לבדיקה אבחנה וטיפול. זה יכול להיות מהר יותר מה שלא יהיה דרך כלל רופא השיניים יכול לתת בדרך כלל איזה כיוון ראשוני סרטן בדרך כלל לא מתבטא בצורה כזאת. עושה רושם שהכיוון הינו משהו זהומי חריף, אבל אין באפשרותי לתת או לשלול אבחנות במסגרת של פורום בלי שאני בודק אותך בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים