התקלפות חניכיים באופן קבוע

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

19/03/2018 | 20:02 | מאת: ערן

שלום, שמתי לב שבחיבור של הלסת התחתונה הקדמית (צמוד לפיסת העור הקטנה שמתחברת לחניכיים של הפה) יש לי כל הזמן התקלפות של העור - לפעמים הוא מורגש יותר ולפעמים רק כשאני מסתכל על זה. אחרי צחצוח שיניים זה בדר"כ נעלם ולקראת הערב אני רואה את זה שוב. באותו אזור בדיוק היו לי שתי אפיזודות (לפני מספר חודשים) של שבוע כל אחת עם משטח גדול יותר של עור לבן מתקלף שנעלם אחרי ששמתי משחה (אורוקורט). רופא שיניים שראה לא ידע מה זה וגם רופא פה ולסת שהגעתי אליו לא ראה דבר ופסל לוקופלקיה (אם כי בדיעבד, ציחצחתי שיניים לפני ובאמת העור המתקלף לא היה...) - אבל אמר שאולי זה סוג של מחלה וסיקולובולוזית - רק מתיאור ממש כללי ושטחי שנתתי לו בע"פ. יש לך רעיון, אולי, מה זה כן יכול להיות? תודה רבה!

שלום רב לא באמת יודע אתה צריך לפנות לבדיקה בזמן שיש את הנגע אליו אתה מדבר למומחה לכירורגיה של הפה והלסתות ולא מומחה לרפואת הפה. שניהם אמורים להיות מסוגלים לתת לך כיוון. בדיקה בזמן שאין כלום לא תורמת בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים