שלפוחית/בליטה בשפה העליונה בפה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

18/03/2018 | 17:24 | מאת: ענבר

אני נער בן 12 וחצי. הבליטה שניראית בתמונה יצאה לפני כשנה וחצי.הורי פנו לרופאים אך לא נמצא פיתרון עד היום. לא קיבלתי שום טיפול לבליטה. למי ניתן לפנות ומה לעשות כדי לטפל בזה? נא עזרתכם. תודה

מצטער אבל לא יכול לדון על זה עם מישהו בגילך נשמח לענות להוריך תגיד להם שיקחו אותך לכרורג פה ולסת בהצלחה

19/03/2018 | 15:10 | מאת: ריבה

שלום דוקטור, אני סבתא של ענבר ופניתי בשמו, מאחר והבליטה הזו לא נותנת לי מנוח. אשמח לקבל את חוות דעתך ולהעביר להוי ענבר. תודה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים