כתם מתפשט על שפה תחתונה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

07/02/2018 | 20:42 | מאת: נינה

היתה לי נקודה חומה על השפה תחתונה (במקום שהשפתיים נפגשות) כמה חודשים. לפני כמה ימים, הנקודה התנפתחה מאוד (לא קבלתי מכה ולא נכשתי את השפה.). הנפיחות ירדה אחרי כמה שעות אבל במקום הופיע כתם חום/סגול(מתחת לעור) שהתפשט על השפה. הכתם הוא חיצוני (לא בתוך חלל הפה.) בצבע חום ובערך חצי סנטימר על סנטימטר. זה לא כאב אפילו כשהשפה היתה נפוחה. הלכתי לרופאת עור שלא ידעה מה זה ונתנה לי הפניה לפה ולסת. אשמח לדעת מה זה יכול להיות.

לא יכול לתת אבחנות בפורום טוב עשה רופא העור שנתן לך הפנייה לרופא פה ולסת זאת הכתובת הנכונה בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים