גולה בשפה תחתונה-עזרה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

12/12/2017 | 21:29 | מאת: מוטרדת מאד

שלום, בת 28 לא מעשנת ובריאה בדכ. בשבוע שעבר נשכתי את השפה התחתונה צד שמאל. אחרי יומיים צצה לי נפיחות פנימית באותו המקום וזה מרגיש מעין בלוטה כמו כדור אפונה קטן ולא מקובע. פצע הנשיכה עצמו עבר מזמן אך עוד יש מן נפיחות כמו גולה פנימית כזאת מזה כבר כמעט שבוע. על פני השטח אין שום סימן חריג. מה זה יכול להיות?? אני ממש מפחדת מזה שזה לא יורד! זה יכול להעיד על משהו מסוכן? מודה מראש על התגובה.

שלום לך, הסיפור שלך מתאים לבוטת רוק פצוע ונפוחה אבל לא ניתן לשלול דברים אחרים ולתת אבחנות בפורום בלי לבדוק אותך. את צריכה לפנות לבדיקה אצל כרורג פה ולסת \ בהצלחה

12/12/2017 | 22:10 | מאת: מוטרדת מאד

תודה על המענה הסופר-מהיר! אולם לפחות את הדברים המפחידים כמו סרטן אפשר להרגיע קצת? כי זה צץ פתאום פשוט.. לא יודעת מפחדת והתור לכירורג פה ולסת רק בפברואר...

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים