לשון -ננשכת עי השיניים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

06/12/2017 | 19:17 | מאת: דן

שלום רב בן 70 כל השיניים שלי מקוריות (חזקות מידי) (אוכל מזון חי קשה -גזר וכו) מדי 3-5 פעמים בשנה . נוגס בטעות בלשון . אם בקצה זה מצב קל ,ולפעמים יותר בפנים ואז נשאר החתך . ויורד דם .(אולי קורה יותר בשנים האחרונות ) האם מוכרת התופעה? 2)למה זה קורה? 3)והאם ניתן למנוע ? תודה

שלום לך וכל הכבוד על השיניים החזקות לגבי הלשון, היא נמצאת בסביבה מסוכנת וזה נס שלא נושכים אותה כל יום. היא זזה אוטומטית סביב השיניים ללא נזק אבל יש תאונות. זה קורה לכולנו ואים מה לעשות. יתכן וקשה מתבגרים קשה לה יותר "לברוח" מהשיניים ואז יש יותר תאונות אבל אין דרך למנוע. רק כדאי להבדק אצל רופא השיניים ושאשחיז נקודות שיכולות להיות אולי חדות מידי. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים