טיפול שיננית לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

07/11/2017 | 23:26 | מאת: שרית

אני אמורה לקבוע ניתוח הארכת כותרת אבל הבעיה שמתי שכנראה קובעים זה יוצא שבוע בערך לפני שיננית האם אפשר יהיה לעשות את הניקוי אצל השיננית אונשזה ממש לא טוב.

תלוי איך את מרגישה. תמיד אפשר לדחות את השיננית. אם את כן עושה היא לא אמורה לגעת באיזור של שניתוח בהצלחה

11/11/2017 | 17:23 | מאת: שרית

בסוף דחיתי את הניתוח בשבועיים כך שהשיננית תהיה לפני הניתוח . הבעיה שזה 5 ימים לפני הניתוח זה קרוב מדי ? בדרך כלל אין לי שום רגישות / כאבים אחרי הנקיון אולי באותו יום אם יש לאיזה שעה שעתיים אחרי הטיפול וזהו.

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים