רקמה לבנה בחלל הפה לאחר שתל

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

31/10/2017 | 17:41 | מאת: אנה

שלום.לפני 10 ימים עברתי טיפול של 4 שתלים בלס תחתונה.למחרת קמתי נפוחה ,לאחר אנטיביוטיקה 7 ימים ואינספור כדורי כאב ,אתמול (9 ימים לאחר ההשתלה) שמתי לב שנוצרה רקמה חדשה לבנה דייש גדולה שמתחילה לטפס על השתל. שלשום זה לא היה!! אפשר הסבר בבקשה עד שאגיע לרופא שיניים .תודה.

שלום רב זה לא נשמע תקין לפי הסיפור. את צריכה לפנות לבדיקה אצל הכרוג שביצע את ההשתלה אין הסבר לתת לך על משהו שאני לא רואה. את צריכה להבדק. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים