אי נוחות במפרק הלסת

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

20/10/2017 | 12:14 | מאת: סאם

שלום אני מזה שנתיים פלוס סובל מאי נוחות בלסת מרגיש סוג של לחץ לפחמים במפרק הלסת השמאלית .. לפני שנה בערך הפנים שלי בצד שמאל התנפחו וקיבלתי אנטיביוטיקה למשך שבוע ונפיחות נחלמה אחרי כמה חודשים זה חזר והתנפח קצת ליומיים .... עכשיו אני כל הזמן מרגיש סוג של לחץ ואי נוחות בלסת במפרק ושמסתכל במראה רואה שהפנים שלי מצד שמאל נפוחות יותר מימין .... יש אי סימטריות בפנים ... גם שאני מצלם את הפנים שלי מצד ימין ושמאל רואה שיש שונה במראה זה מאוד מוזר ומתסכל ממה זה נובע ??? !!!!

לא יודע אתה צריך לפנות לבדיקה אצל כרורג פה ולסת בשלב ראשון בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים