שן טוחנת שכואבת לי......

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

24/09/2017 | 22:07 | מאת: אורייאן בן שטרית

היי שלום, יש לי שן טוחנת תחתונה שנעשה בה טיפול שורש לפני מספר חודשים.. וכותרת השן לאט לאט התפרקה לה ונשאר לי חתיכה קטנה מהשן. השן עצמה רגישה לקור ולחום ושלא נדבר על זה שיש לי נפיחויות בחך התחתון.. ונפיחויות סביב השן עצמה. האם יהיה חייב לעקור את השן??? או שיהיה אפשר להציל אותה.

היי אין אפשרות לענות על השאלה בלי לבדוק אותך. הדבר היחיד שברור זה ששן שעברה טיפול שורשמ לא יכולה להיותרגישה לקור וחום. כנראה שהרגישות בא ממקור אחר. תפנה לבדיקה אצל רופא השיניים בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים