חבלת אבן לאזור עצם הצדית של המצח

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

11/07/2017 | 04:11 | מאת: יוסי

שלום, נחבלתי בצורה קשה בעצם מעל הגבה בילדות, עצם צידית של המצח, מקריאה באינטרנט הבנתי שהיא נקראת עצם גרמית המכונה "קשת הגבינים" העצם נדחקה פנימה מהצד ויש שקע בעצם כשנוגעים עם האצבע, מאז עין בצד הזה פתוחה יותר, והאישון סטה למרכז קצת ולמטה, האם בעקבות זאת העין נפתחה? זה נחשב שבר? האם יש אפשרות לישר אותה בניתוח חזרה למקומה הטבעי? תודה.

שלום רב, לפי הסיפור כנראה שמדובר בשבר אבל לא ניתן לענות על השאלות ולחשוב על תוכנית טיפולים ללא בדיקתך. כדאי לך להבדק אצל כרורג פה ולסת באחד מבתי החולים קרוב לביתך בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים