שאלה לגבי לעיסה בצד אחד

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

06/07/2017 | 02:56 | מאת: איתי

שלום רב שמי איתי בן 29 בשנה האחרונה שמתי לב שהחיוך מעט לא סמטרי, החלק הימני בשפה התחתונה טיפה גבוה ובשרני יותר. ניסיתי להבין ממה זה נגרם ובמשך שנה לא עלה לי רעיון, ביקורים אצל רופאי שיניים ורופאי עור לא עזרו ולטענתם המצב הרפואי בסדר גמור ואז... חשבתי על משהו, אני כבר מספר שנים לועס+מעשן אך ורק בחלק הימני של הפה. החלק השמאלי מנוון לחלוטין מאחר ואיני משתמש בו כלל. ד"ר יקר, האם לדעתך מדבר בשטויות או שיש בכך משהו ? במידה וכן, תוך כמה זמן להערכתך אם אקפיד להשתמש רק בחלקו השמאלי של הפה המצב יתאזן בחזרה ? תודה

שלום איתי לא ניתן לענות על השאלה בלי לבדוק אותך. רוב בני אדם הם אסימטריים במידה זו או אחרת, אבל לרוב זה לא מפריע. רצוי שתבדק אצל כרורג פה ולסת או פלסטיקאי במידה ויש בעיה קוסמטית בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים