נפיחות ושקע לאחר נשיכת שפה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

15/06/2017 | 12:23 | מאת: אור

כתוצאה מנשיכת שפה תחתונה נוצרה מעין סוג של אפטה גדולה ומסביבה נפיחות, שעל פי מספר רופאי שיניים הייתה אמורה לעבור לאחר תקופה של שלושה שבועות. היום לאחר שלושה וחצי שבועות האפטה נרפאה אך נשאר מאין שקע קטן (כביכול נראה כאילו "חסר עור") שלא נסגר, ומסביבה נפיחות בולטת. האם הוא אמור להיסגר והאם הנפיחות תרד? יש לציין כי במהלך השבוע האחרון המצב נראה אותו דבר בדיוק. לגיטימי ששלב ההירפאות הפצע באופן הסופי שלו ייקח המון זמן ויראה כאילו השקע לא נסגר והנפיחות לא יורדת? מלחיץ אותי לי שהנפיחות תשאר.

שלום רב כדאי לפנות לבדיקה אצל רופא פה ולסת שיגיד לך האם זה ריפוי תקין או לא בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים